Followers

Koleksi Sampin Songket 2018

Salam sejahtera.

Untuk posting hari ini, kami akan tampilkan beberapa koleksi sampin dari Teratak Songket Oktober 2108. Anda dijemput untuk melihat lebih banyak koleksi sampin pelbagai warna dari kami dengan mengikuti laman sosial kami di Facebook dan Instagram iaitu "Teratak Songket"

Jom kita tengok koleksi terbaru Sampin Songket bulan ini.












Macam mana? Cantik dan menarik koleksi kali ini bukan?

Harga jualan kami seperti biasa semestinya sangat mampu milik. Harga cuma RM45 sehelai tidak termasuk postage. Jangan risau, jika ditambah postage sekalipun ianya masih lagi dalam kategori mampu milik.

Apapun, untuk lebih jimat, anda boleh beli 2 helai untuk mana mana warna pilihan kerana kami akan berikan harga sangat jimat berserta kos pos percuma! YA! Harga untuk 2 helai sampin adalah RM90 sahaja dan PERCUMA kos postage.

Untuk order/prosedur pembelian sila whatsapp salesperson kami , klik je di sini :  www.wasap.my/60109365688

Katalog Tanjak 2018 berharga RM90

Berikut adalah KOLEKSI SET TANJAK READY STOCK untuk Oktober 2018

Harga per set adalah RM90. Kos postage RM10 untuk Semenanjung dan RM15 Sabah dan Sarawak.
Setiap pembelian akan kami pos menggunakan kotak Poslaju bagi memastikan item selamat tiba.

**stok adalah terhad

Set Tanjak Oren Sulam Silver

Set Tanjak Emerald Green Sulam Silver

Set Tanjak Kuning Kehujauan Sulam Emas

Set Tanjak Pink Purplish Sulam Silver

Set Tanjak Off White Sulam Emas.
Set Tanjak Baby Blue Sulam Emas

Set Tanjak Baby Blue Sulam Silver

Set Tanjak Peach Kecoklatan Sulam Silver


Untuk pembelian sila whatsapp Salesperson kami encik Husain di  www.wasap.my/60109365688



Feedback Pelanggan Teratak Songket 2018

Alhamdulillah atas kepercayaan ramai dengan berbelanja sampin serta set tanjak dari kami di Teratak Songket. Untuk pelbagai feedback lagi, boleh lah terus ke laman sosial Instagram dan Facebook kami iaitu "Teratak Songket"

Feedback 1

Feedback 2

Feedback 3

Feedback 4

Feedback 5

Koleksi Set Tanjak/Tengkolok Terkini 2018

UPDATE TERKINI OCTOBER 2018








Harga set tanjak kami dari RM90- RM110 set. Ini adalah untuk koleksi ready stock. Untuk set tanjak yang ditempah harganya adalah berbeza.

Kos pos , semenanjung +RM10, Sabah Sarawak pula +RM15.
Penghantaran ke Singapura dan Brunei kos poslaju bermula dari RM60.

Makluman, kami juga pernah membuat penghantaran set tanjak dan sampin ke luar negara seperti Jepun,Amerika, dan juga Canada untuk dipakai di pelbagai majlis di sana. 

Untuk pembelian/tempahan atau sebarang pertanyaan boleh sahaja whatsapp di link www.wasap.my/60109365688

SampinKidz by Teratak Songket

Hai semua!

Tuptap2 dah bulan Rejab dah kita ye. Lagi sebulan lebih dah nak mula puasa. Aura2 sibuk dah mula terasa di pihak kami. Apatah lagi tahun ni ada projek special. Apa yang special?


Ingat tak tahun lepas ramai yang request Sampin Baby? Almaklumlah susah betul nak dapat yang saiz kecik2 comel ni. Nak2 sampin dari songket tradisi kita.

Dah alang2 sedondon satu family , baby2 kecik pun tak terlepas nak bersedondon bersama jadi tahun ni kami ingin memperkenalkan projek Raya 2017 ; "SampinKidz by Teratak Songket".


Untuk makluman semua sekarang ni kami sedang bertungkus lumus menyediakan koleksi Sampin songket untuk anak2 anda.

Tapi untuk anda yang nak prepare awal2 pun dah boleh mula menempah sampin dengan kami.

Untuk further info boleh whatsapp +60179573613 untuk tempahan. Boleh bagitau warna tema/baju raya anda dan ukuran anak.

Follow Instagram khas SampinKidz untuk update2 setiap hari.

Jom tengok antara tempahan2 yang dah kami siapkan :





Stok semakin surut..

Koleksi Set Tanjak siap


Dari kiri Set Tanjak Putih sulam silver dan Set Tanjak tinggi  silver (kelabu lembut).

Masing2 berharga Rm90 dan RM110 per set.

Harga belum masuk kos pos tau.

Untuk pembelian atau pertanyaan lanjut whatsapp nombor ni ya +60129589864

NEW ARRIVAL Set Tanjak (Tengkolok) November 2016

Set Tanjak Tinggi Silver RM110

Set Tanjak Kelabu 

Set Tanjak Royal Blue Gold RM90

Set Tanjak Royal Blue silver RM90

Set Tanjak Putih Gold aka Krim Gold RM110



Satu set tanjak terdiri daripada 3 barang iaitu Tanjak boleh laras, Sampin 2 meter dan Bengkong.

Harga yang dipaparkan belum termasuk kos pos.

Pos semenanjung + RM10, Sabah Sarawak RM15.

Koleksi tanjak adalah ready stok dan terhad. Berminat untuk membeli sila Whatsapp en Husain di +60129589864

Sampin Songket Hitam silver

Hari ini saya nak tunjukkan pilihan2 corak untuk Sampin warna Hitam sulam benang Perak (silver).



Ada 5 pilihan corak semuanya. Corak berbeza tapi harga sama.

Corak mana yang anda paling suka? 😊

====
Sampin Songket Hitam Silver
====





Ukuran : 2 meter x 32 inci
Sudah jahit

Harga : 
1 helai RM45
6 helai RM40/pcs
12 helai RM35/pcs

* Kos pos RM7 untuk semenanjung, RM10 untuk Sabah Sarawak . 

Beli 2 helai Free post.

Whatsapp +60129589864 untuk pembelian.