Followers

Koleksi Set Tanjak/Tengkolok Terkini 2016

UPDATE TERKINI OKTOBER 2016

Set Tanjak ala Perak Coklat Gold
RM110

Set Tanjak Tinggi Putih Silver
RM110

Set Tanjak Royal Blue silver
RM90

Set Tanjak tinggi Putih Gold
RM110

Set Tanjak Pink Gold
RM90

Set Tanjak tinggi Baby Pink
RM110

Set Tanjak Kuning Gold
RM90

Set Tanjak tinggi Coklat silver
RM110

Set Tanjak Baby Pink silver
RM90

Set Tanjak Putih silver
RM90

Set Tanjak Putih Gold
RM90

Set Tanjak Kelabu silver
RM90

SET TANJAK ala BALONG RAJA PINK
RM110/Set

Set Tanjak Kuning Emas
RM90
SOLD
Set Tanjak Royal Blue silver
RM90

Set Tanjak Maroon Silver
RM90
SOLD
Set Tanjak Moden Hijau benang emas
RM90

Ini adalah antara koleksi set tanjak siap dalam koleksi terbaru kami sekarang. Stok set tanjak sentiasa berubah dan ada juga beberapa warna set tanjak yang belum sempat diambil gambar,antaranya warna Putih, Hitam silver, Merah, Hitam Gold dll.

Harga set tanjak kami murah-murah sahaja dari RM90-150. Ini adalah untuk koleksi ready stock. Untuk set tanjak yang ditempah harganya adalah berbeza, ala-ala custom made lah kiranya. Macam sewa baju pengantin,kalau ambil yang sedia ada memang murah sikit kan? Kalau nak buat baru harga mestilah lain sebab banyak kerja nak buat :) Harap maklum ye adik2, tuan,puan.

Untuk kos pos , semenanjung +RM10, Sabah Sarawak pula RM15. Penghantaran ke Singapura dan Brunei kos poslaju bermula dari RM60. Kami juga pernah menghantar set tanjak dan juga sampin ke negara-negara lain seperti Jepun,Amerika,Canada pun ada,almaklumlah masyarakat Melayu sekarang berada di mana-mana sahaja sekarang ni,dan ada juga dibeli khas untuk pertunjukan/aktiviti yang berkonsepkan Malay Tradition di sana.

Untuk pembelian/tempahan atau sebarang pertanyaan boleh whatsapp nombor ini : +6012 9589864 (En Husain)

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen / pertanyaan anda di sini--->

There was an error in this gadget