Followers

Set Tanjak | Tengkolok Pengantin - UPDATE AUGUST 2016

Set tanjak/tengkolok untuk dijual.
Set terdiri daripada samping, tanjak dan bengkong / pending.

Set Tanjak Putih Gold aka Krim
RM90

Set Tanjak Hitam Gold
RM90


Set Tanjak Pink silver
SOLD OUT
RM90

Set Tanjak Putih silver
RM90


Set Tanjak Hot pink
SOLD OUT
RM90

Set Tanjak Soft Purple lavender
SOLD OUT
RM90

Set Tanjak Merah silver
SOLD OUT
RM90

Set Tanjak Hijau lumut
SOLD OUT
RM90





Untuk update terbaru set tanjak/tengkolok boleh lawati page FB Busana Pengantin 
SMS/Whatsapp 0179573613 untuk sebarang pertanyaan stok.







13 comments:

  1. Saya sdg mencari set tanjak maroon gold, ada tak? Tq.

    ReplyDelete
  2. Set tanjak maroon gold yg ready stok dah jual..

    ReplyDelete
  3. salam. kak kalau nk request color utk tanjak & sampin boleh x?

    ReplyDelete
  4. Salam,
    Boleh tp depend pd colour apa yg awak nak request n bila nak pakai.

    ReplyDelete
  5. Assalam.. Saya nur dari seri kembangan. Saya nk tnya, set tanjak dark purple sulam silver still available x? Kalu still available, saya nk beli.

    ReplyDelete
  6. Set tanjak dark purple sulam silver boleh order.

    ReplyDelete
  7. Salam sis....klu tanjak yg tinggi skit ada tak....

    ReplyDelete
  8. Salam,kalau yg tinggi ada set tanjak selangor RM120.

    ReplyDelete
  9. Sis tanjak hitam tu ade ada lg x...nk pksi 19 nov ni

    ReplyDelete
  10. Set tanjak hitam boleh order.Siap dlm 1-2 minggu. Hubungi Siti 0179573613

    ReplyDelete
  11. salam, ade stock tak set tanjak light pink sulam silver 01 mcm gmbr no 3?nk pakai minggu depan.TQ

    ReplyDelete
  12. Salam,set tanjak yg warna purple muda sulam gold ada x? Sy nk pkai bulan 5 t..tq

    ReplyDelete
  13. Salam,set tanjak purple muda sulam gold boleh tempah, Temph siap dlm 1-2 minggu.
    Boleh sms/whatsapp 0179573613

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen / pertanyaan anda di sini--->

There was an error in this gadget