Followers

SampinKidz by Teratak Songket

Hai semua!

Tuptap2 dah bulan Rejab dah kita ye. Lagi sebulan lebih dah nak mula puasa. Aura2 sibuk dah mula terasa di pihak kami. Apatah lagi tahun ni ada projek special. Apa yang special?


Ingat tak tahun lepas ramai yang request Sampin Baby? Almaklumlah susah betul nak dapat yang saiz kecik2 comel ni. Nak2 sampin dari songket tradisi kita.

Dah alang2 sedondon satu family , baby2 kecik pun tak terlepas nak bersedondon bersama jadi tahun ni kami ingin memperkenalkan projek Raya 2017 ; "SampinKidz by Teratak Songket".


Untuk makluman semua sekarang ni kami sedang bertungkus lumus menyediakan koleksi Sampin songket untuk anak2 anda.

Tapi untuk anda yang nak prepare awal2 pun dah boleh mula menempah sampin dengan kami.

Untuk further info boleh whatsapp +60179573613 untuk tempahan. Boleh bagitau warna tema/baju raya anda dan ukuran anak.

Follow Instagram khas SampinKidz untuk update2 setiap hari.

Jom tengok antara tempahan2 yang dah kami siapkan :





No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen / pertanyaan anda di sini--->

There was an error in this gadget